tiistai 26. marraskuuta 2013

Tiistain juustolautanen

Tänään töissä odottivat uudet kassakoneet ja aikamoista häsläystä ne aiheuttivat. Itse en päässyt niitä vielä kokeilemaan, kun myyjiä yritettiin saada tottumaan uusiin laitteisiin. Välillä oikein nauratti kun kassojen takana seisoi viisi naista yhden koneen kimpussa :D Mutta seuraamalla ja tekemällä sitä vaan oppii.

Muiden opetellessa uusien koneiden hallintaa käytin aikani palvellen ja auttaen asiakkaita parhaani mukaan. Jotkut asiakkaat tarvitsevat neuvoa, jotkut ideoita ja jotkut vain kuuntelevaa korvaa. Välillä osaan auttaa, välillä en ja aina kun en osaa turvaudun muiden apuun. Aina kun on osannut auttaa ja palvella asiakasta siitä tulee niin hyvä mieli. 
  Paketoin myös lahjoja mistä tykkään paljon :) Ja täytin hyllyjä. Tarkistin myös kuvauslainan palautuksen. Yhdessä Taika lautasessa oli sulanutta juustoa ja piti pyyhkiä se. Mietin mitäköhän pizzaa tai juustoleipää oikeen siinä oli ollut? :D Samalla muistelin meidän luokan kuvausjärjestelyjä ja mietin miten tärkeää on palauttaa kuvatut tuotteet puhtaina. Joku ne kuitenkin joutuu putsaamaan.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti