tiistai 12. marraskuuta 2013

toinen päivä

Tänään oli toinen päivä iittala outletissa.  Jee! Tykkään :)
Sinne oli saapunut kolme lastia tavaraa ja pääsin heti auttaamaan kuorman purkamisessa ja sitä teinkin pitkin päivää. Laitoin tavaraa hyllyihin ja vein ylimääräiset varastoon. 
Sain myös tietää mikä on astiapinojen oikea korkeus hyllyissä ja mikä poikkeustapaus. Ohjeistusta sain myös muihin tuotteiden esillepanoihin: mukien tulisi olla kahva kello kolmeen päin, iittalatarra tulisi olla eteenpäin ja hyllyt mielellään aina täynnä eli ei tyhjiä koloja.  Tänään sain tehdä muutamia lahjapaketteja iittala tyyliin ja sain siihen lisää opastusta. Pian sen jälkeen tuli kuitenkin uudet lahjapaketti ohjeet ja sain nähdä miten ne tästä eteenpäin tulisi paketoida :) 
Sain myös pilkuttaa välivärejä eli laittaa iittala lasitavaroihin pilkkutarroja niihin jotka ovat väliväriä (=väri, joka syntyy kun koneeseen vaihdetaan uutta väriä. Uusi väri sekoittuu edelliseen jonkin aikaa ja ennen kuin saadaan puhdas haluttu sävy, tuloksena on kahden värin sekoitus, jota kutsutaan väliväriksi.) 
En tiennytkään, että myymälässä lasituotteitten pohjasta poistetaan tuotetarra, jotta se näyttäisi siistimmältä hyllyssä. Sellaista puuhaa pääsin myäs tekemään. 
Muutamaa asiakasta osasin auttaa ja siitä tuli hyvä mieli! Usein kuitenkin jouduin pyytämään apua toiselta myyjältä sillä vielä en ole aivan sisällä työssä.. mutta pikku hiljaa opin lisää ja lisää.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti