perjantai 22. marraskuuta 2013

Toista viikkoa mennään

Tämä viikko on tuntunu pitkältä.. maanantai mulla oli vapaa päivä :) Tosin päivä meni asioiden hoitamiseen, mutta se oli hyvä nyt on vakuutukset kunnossa ja ei huolta niistä.

Tiistaina purin kuormaa, laitoin tuotteita hyllyille ja vein varastoon. Pakkasin ja paketoin :) Autoin. Laitoin lahjapöytää. Haettiin yhdessä Jutan kanssa pöytä paketointia varten varastosta ja hain siihen lahjapaperia, tarroja, teippejä ja nauhaa.

Keskiviikkona purin kaksi lavaa ihan itse. Opin merkkaamaan papereihin mitä on tullut ja muhun luotettiin että osaan tehä sen! Se oli kiva juttu. Sitte laitoin tavaraa hyllyille ja olin kassalla ja paketoin.

Torstaina oli hiljaista. Satoi. Paketoin, pilkutin välivärejä ja täytin hyllyjä (listasin mitä puuttuu ja hain varastosta). Ravasin siis yläkerta-hissi-varasto väliä ja huvittaa kun kuljin sitä väliä PALJON ja Salen pojat tuli käytävällä joka kerta vastaan ja moikkailin niitä. Toinen heittikin että "vieläkö sitä hissiä odotat?" ku olin ihan samassa paikassa ku viimeksi ku nähtiin noin puoli tuntia ennen :D  Sain vastata myös ensimmäiseen puheluun töissä!! Autoin asiakasta, joka kyseli punaisista Sarjattoman Tikki sesonkituotteista. Osasin vastata aika hyvin kysymyksiin mutta piti tarkistaa yksi juttu Elinalta :) Luottamus osaamiseeni kasvaa jee :)

Tänään laskin kynttilätuikkuja. Kivi, kastehelmi ja aaltotuikkujen saldot piti tarkastaa ja ihan vaan laskemalla kaikki mitä löytyy varastosta ja mitä hyllyiltä saa tietää onko niitä oikea määrä mitä pitäisi olla.  Hain myös tavaraa hyllyihin. Ja tein kamppanjatuotteisiin hintalappuja hyllynreunoihin :) Sain auttaa muutamaa asiakasta alusta loppuun saakka ja se oli mukavaa :) Paketointi on myös kivaa. Meän perhetuttu Sari kävi Iittala outletissa ostoksilla ja moikkaamassa mua. Sari löysi itselleen joululahjan ja sain myös paketoida sen hänelle hänelle :) Vastasin tänäänkin puhelimeen.

Huomenna oon töissä taas kun vapaa oli jo maanantaina. 
Innokasta huomista työpäivää mulle! :)        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti