sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulunavaus hälinää


Keskiviikkona pääsin opettelemaan uutta kassaa ja se tuntui aika helpolta ja selkeältä. Tiettykään niitä vaikeimpia juttuja en vielä osaa, mutta perus kassatoiminnot opin suhteellisen nopeasti. Purin myös kuormaa ja ihastelin myymälään saapuneita kirkkaita Flora-laseja. Itselläni on kirkas Flora kannu, jonka hankin tänä vuonna sekä isopappan vanha turkoosi jalallinen Flora maljakko :) Tykkään niistä paljon. Oiva Toikan kaunista muotoilua.

Torstaina olin kassalla. Vein tavaraa varastoon. Palvelin asiakkaita. Pakkasin ja paketoin. Pääsin myös silittämään! Perjantain glögi ja pipari tarjoilupöydän pöytäliina sekä kaksi kangas servettiä piti silittää, joten sain ottaa raudan käteen :) Myymälään tuli visualisti Leena ja hän laittoi myymälää joulunavauskuntoon. Ihanaa oli, että pääsin auttamaan häntä ja tekemään visualistihommia. Tein Leenan ja 24 askelta jouluun -kirjan ohjeiden mukaan kattausesillepanon sekä autoin Leenaa askartelupöydän laittamisessa ja esillepanojen tekemisessä. Se oli todella kivaa!

Perjantaina olin iltavuorossa ja tulin töihin keskelle joulunavaustohinaa. Perjantai oli ihana päivä! Meillä oli paljon tarjouksia ja ne saivat asiakkaat liikkeelle. Sain auttaa asiakkaita paljon. Olin myös kassalla ja paketoin. 24 askelta jouluun -kirjan toinen tekijä Kaisa Kuokka oli myymälässä pitämässä askartelupajaa, jossa tehtiin silkkilumikukkia ja huovutettiin tonttuja. Kaisa oli tehnyt myös itse glögiä ja keksejä, joita siellä oli tarjolla. Pääsin myös itse maistelemaan niitä ja oi ne oli niiin hyviä! Reseptit löytyy Kuokan kirjasta :) Kirja on täynnä lahjaideoita ja reseptejä ja aivan ihania kuvia. Täytyy itekin hankkia se, koska niin ihana kirja oli! Niitä löytyy siis ainakin Iittalan liikkeistä ja wsoyn nettisivuilta. Perjantaina paikalla oli myös Fiskars Kitchen Garden -pöytäpuutarhan esittelijä. Häneltä sain kuulla paljon visualistin työstä, sillä hän on itse tehnyt monta vuotta visualistin töitä muun muassa Zaralla. Oli ihanaa kuulla tarinoita ja saada neuvoja ja ohjeita. Ihana tavata Kaisa ja esittelijämies :) Ihana työpäivä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti