torstai 14. marraskuuta 2013

Ihana kun opetetaan!

Keskiviikkona mulle opetettiin kassankäyttöä ja sain olla paljon kassalla ja harjoitella. Opin myös tekemään hintalappuja hyllynreunoihin. 
On niin niin kiva, kun ihanat työntekijät opettaa mulle innokkaasti kaikkea! Ihana oppia ja saada opetusta käytännössä. Plus kivaa, kun pääsee tekemään eikä tarvi seisoskella toimettomana. 
Sitten sain keskiviikkona myös teipata visualistimyyjän kanssa markkinakamppanjaksi liilaa koristenauhaa lavoihin ja vaihtaa kylttien julisteet uusiin, sillä tänään alkoi kamppanja. Myös pilkutin paljon välivärejä kamppanjaa varten.

Tänään oli asiakkaita ja kiirettä! Aamusta alkaen ei ollu paljon hiljaisia hetkiä, kun moni asiakas oli kivi ja kastehelmituikku tarjousten kimpussa. SAin purkaa tullutta lastia ja täyttää pöytiä ja hyllyjä. Sain myös pilkuttaa tuikkuja lisää :) Se on mukavaa puuhaa. Asiakkaita sain myös paljon autella :) Tänään olin myös kassalla ja sain opetella sitä lisää ja paremmin. Kassa alkaa sujumaan jo aika hyvin. Tänään tosin kassalla töpeksin ensimmäistä kertaa kunnolla, kun ensin rahastin vääristä tuotteista ja sitten oikeasta tuotteesta, mutta väärästä koosta. Onneksi asiakas itse oli tarkka ja huomasi virheet. Tästäkin opin olla tarkempi jatkossa.. toivottavasti. Loppupäivä kassalla sujui paremmin :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti