maanantai 25. marraskuuta 2013

Uutta tekniikkaa luvassa

Kolmas viikko Iittala outletissa alkoi. Tästä viikosta tulee hurja. Meillä vaihtuu kassajärjestelmä kokonaan tämän ja huomisen päivän aikana. Eli huomenna kun menen töihin, siellä pitäisi olla uusi hiano järjestelmä odottamassa. Juuri alkoi tuntua, että osaan käyttää tätä kassaa ja nyt se jo vaihtuu. Mutta nämä uudet kassat on kosketusnäytöllä toimivia UUU.. Ja oonhan pian taas rikkaampi ku hallitsen taas toisenlaisen kassasysteemin :)

Tänään puolet päivästä kului lastin purkamiseen. Samalla tietysti autoin asiakkaita, aina kun apua tarvittiin. Eli purkamista, hyllyttämistä ja varastoon viemistä. Sain myös olla välillä kassalla ja sain taas pakaetoida :) Laitoin uusia hintalappuja fläppeihin kun saatiin niihin sellaset kuvalliset tuotehintalaput. Nyt voi kattoa näyttääkö tuote kuvassa samalta ja luultavasti varmemmin ottaa oikean viivakoodin. Tein hintalappuja hyllynreunoihin. Ensimmäistä kertaa siivosin töissä. Tyhjensin ja pyyhin kassapöytää niin asentajilla on tilaa laittaa uudet laitteet paikalle.

Perjantaina on iittala outletin joulunavaus ja väkeä on paljon (myös omaa väkeä). Mutta meillä on glögiä, keksejä ja paljon hyviä tarjouksia!! 
Kannattaa tulla :)   



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti