maanantai 11. marraskuuta 2013

Iittala outletissa

Tänään aamulla istuin bussissa ja jännitin työpaikalle menoa, niinkuin aina ensimmäiset jutut jännittää ja mahassa velloo perhosia. Jännitys katosi pian, kun koputin Iittala outletin oveen ja sen avasi myymäläpäällikkö hymyillen. Sain Elinalta ensimmäisenä käteen mustan työessun, työhanskat ja avainnauhan, jossa luki "työssäoppija". Tuntui kivalta päästä joukkoon :) 

Ulkovaatteet vietyäni sain perehdytyksen paikkaan. Ensin kierrettiin varastotilat ja sain tietää missä mitäkin tuotteita säilytetään. Missä on taukotilat ja vessa, mistä löydän siivousvälineet ja mikä avain käy minnekkin. Myymälätilassa eri osastot kerrottiin ja myös mikä on kenenkin vastuulla. 
Sain kuulla ennen ovien avaamista myös miten Iittala outletissa asiakkaat kohdataan. 
Pian toinen työntekijä tuli paikalle ja sain häneltä heti hommia. Piti hakea tavaraa varastosta. Suoriuduin siitä :) Pian sain jo muuttaa yhtä esillepanopöytää Kivi tuikuista. Sitten rakensin haetuista tuotteista toisen esillepanon. 

Oppisin tänään myös miten Iittala outletissa pakataan tuotteet ja lahjat, miten reklamaatio asioita hoidetaan, miten kassakoneesta haetaan myiittala jäsen ja miten pöytiä purataan ja täytetään. Oppisin myös mikä ero on väliväreillä, kakkostuotteilla ja ykköstuotteilla. Opin myös käyttämään hissiä ja viemään roskia. Muutamaa asiakastakin sain auttaa ja melkein kaikkia ainakin tervehdin :) Oppisin myös työpaikkasanaston ensimmäisen kummallisen sanan BOM eli kanta-asiakkaiden kuukauden etutuote, joka on tässä kuussa muumimukit. Hieno päivä oli. 

Ainoa asia mikä mietitytti oli... että tarvitsen paremmat kengät :D Seisomisen jaksoin vielä hyvin, mutta liian pienet kengät alkoivat vähän hiertää. Kävinkin töiden jälkeen kiertelemässä kenkäostoksilla, mutta vielä ei löytynyt sopivaa paria. ehkäpä huomenna?    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti