lauantai 28. joulukuuta 2013

Kiitos Iittala Outlet Turku :)

Keskiviikkona meillä oli arviointipalaveri. Jori tuli töihin ja keskusteltiin Elinan ja Jutan kanssa siitä miten mun työssäoppiminen Iittala Outletissa on mennyt, missä oon onnistunut ja missä on vielä opittavaa. On hyvä saada palautetta työstään niin kehittyy. 
Päällimmäisenä mieleen jäi, että nopeutta tarvittais työhön lisää ja siinä tiedän, että mulla on vielä kehittymistä PALJON ! 
Keskiviikkona ei pidetty lahjapaketoimista kassalla ollenkaan, jotta saataisiin myymälä kuntoon. Se tietysti harmitti asiakkaita, mutta myymälä oli niin ahdas ja sotkuinen lavojen tähden, että niitä piti saada pois tieltä. Eihän sekään ole mukavaa kun käytävät on niin ahtaita ettei kunnolla pääse kulkemaan. Paketoida toki pystyi myymälässä itse ja kaikille halukkaille annoimme lahjapaketointi tarpeita mukaan :) Lavoja oli paljon ja purkamista kesti pitkään (seuraavaan päivään).

Torstainakaan ei pidetty paketoimista. Se otettiin takaisin vasta kun kaikki lavat olivat tyhjennetty ja poissa sekä hyllyt oltiin saatu täydemmiksi. Mutta oli helpotus kun kaikki lavat saatiin pois ja myymälässä taas pystyi kulkemaan normaalisti.

Perjantai oli viimeinen työpäivä Iittala Outletissa. Aamuvuorossa pääsin pesemään lattioita. Päivä oli tyypillinen työpäivä vaikkakin viimeinen. Olin välillä kassalla, pääsin paketoimaan (tauon jälkeen) ja täydensin hyllyjä. 

Muistoksi työssäoppimisesta sain vedenvihreän vitriinirasian :) (Avasin vasta jouluaattona ja tunsin olevani aikuinen kun jaksoin odottaa :D )
 Kiitos kaikille työntekijöille Iittala Outletissa oli ihanaa tehdä töitä teidän kanssa ja kiitos kaikesta opista mitä teiltä sain! Muistelen teitä lämmöllä :) 


   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti