perjantai 6. joulukuuta 2013

Asiakasrysää ja itsenäisyyttä

Keskiviikkona meillä oli oikea asiakasrysä! Oli viimeinen myiittala jäsenille -20% -päivä, joten asiakkaita tuli koko ajan. Varmaan myös veronpalautukset vaikuttivat asiaan ;) Mutta siinä riitti asiakkaita  ja palvelua. Olin siiis paljon kassalla. Meille tuli myös viisi lavaa tavaraa :D Niitä ehti aloittaa ja aina palata työhön hetkeksi kun taas joku tarvitsi apua. Oli ihanaa olla avuksi! Moni pohtikin mitä antaisi joululahjaksi ja sain olla yhdessä miettimässä ja ideoimassa niitä :) 

Torstaina aamu alkoi palaverilla. Sitten jatkoin purkamishommaa. Lava tyhjeni reippaammin, sillä asiakasvyöry ei ollut yhtä suurta kuin keskiviikkona. Asiakkaita kyllä riitti ja yksi nopeakin tilaus tuli kun tunnissa piti paketoida 28 erilaista aalto vaasia. Onneksi sain apua eikä ihan kaikkia pitänyt yksin paketoida, mutta tuli niitä varmaan 17 pakettia itse paketoitua :) 

Tänään vietän itsenäisyyspäivää. Aamulla siivosin kotona, ja sitten menin äitille kylään nauttimaan huippu illallista. Sitten ihailtiin itsenäisyyspäivän vastaanoton pukuloistoa sekä huikeaa konserttia! Paljon miellyttävämpää katsottavaa kuin pelkkien päiden heilumisen kattelu :) Onnea Suomi!      


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti