sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Elämää Sokoksella

Edellisviikolla valmisteltiin Naisten muodin viikonloppua varten myymälää ja tehtiin paljon isoja muutoksia naisten pukeutumisosastolla. Vaihdettiin monien eri vaatemerkkien paikkoja keskenään, joten monta seinää tuli tehtyä, vaatetta viikattua ja nukkea vaihdettua. Sain myös poistaa teippejä! Poistin osastoilta väärät vanhat merkkiteipit.

Tällä viikolla ollaan Wiklundilla keskitytty 3+1 Päivää tapahtumaan, joka alkoi keskiviikkona ja kesti tähän sunnuntai päivään saakka. Huomenna töihin mennessä alkaa heti tapahtuman purku ja paluu arkeen.

Maanantaina ja tiistaina valmisteltiin Sokosta 3+1 päiviä varten "juhlakuntoon" :) Keskiviikko aamusta hulina sitten alkoi! Oli ihanaa siistiä paikkoja ja palvella asiakkaita. Myyjiä ei hulinapäivien aikana riitä kaikkialle, joten sain olla apuna asiakkaiden etsiessä huimia tarjoustuotteita. 
Torstaina somistamoon tuli meän koulusta toinenkin harjoittelija, toisen vuoden visualistiopiskelija Carla. Torstaina laitettiin Carlan kanssa Tiger of swedenille uudet isot pingoitettavat kangasjulisteet. Onnistuttiin siinä loppujen lopuksi aika hyvin vaikka tuli sen kanssa taisteltua tovi ennen kuin hokasimme tekniikan. Sitten opetin Carlaa vaihtamaan spottilamppuja ja vaihdettiin niitä monta. Aika monia rikkinäisiä spotteja myös vaan keräiltiin mukaan. Asiakaspalvelua riitti myös torstaina ja perjantaina :) Naisten pukeutumisen myyjä tuli kahvitauolla kehumaan mua asiakaspalvelusta. Hän kertoi että eräs asiakas, jota olin palvellut oli kehunut mua hänelle ja myös muut myyjät. Olin ollut kuulemman loistava neuvoja ja apu. Nautin asiakaspalvelusta ja ihmisten kohtaamisesta ja siitä kun koen olevani hyödyksi. Se on ihana tunne kun on tarpeellinen olo. Perjantaina laitettiin pöytiä uusiksi ja viikattiin ja siistittiin paikkoja jotka hulinalla taas sekoittuivat. Ihanaa itsenäistä puuhailua on riittänyt tällä viikolla PALJON.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti